Ροδίων Άθλησις: Ψάχνει πόντο στο ΜΕΤΣ!

Δύσκολο το σημερινό μεσημέρι για το «Ροδίων Αθλησις», που βγαίνει από τη Ρόδο για να αντιμετωπίσει για τρίτη φορά  την πρωτοπόρο ΑΕΚ, από την οποία έχει ηττηθεί δυο φορές φέτος. Μία για το πρωτάθλημα την πρώτη αγωνιστική (3-0) και μία την περασμένη Τετάρτη για το Κύπελλο με 3-1 σετ. 

Η ΑΕΚ είναι πρωτοπόρος του Ομίλου στον βαθμολογικό πίνακα και μάλιστα αήττητη, δείχνοντας πως αποτελεί το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. 

Ωστόσο το «Ροδίων» πάει σήμερα στις 13,30 στο ΜΕΤΣ, για να αντιμετωπίσει τους πρωτοπόρους κιτρινόμαυρους, με αποφασισμένους τους παίκτες  του να τα δώσουν όλα, για να πάρουν κάποιο κέρδος από αυτό το μάτς έστω κι αν αυτό μεταφράζεται σε ήττα με 3-2, κάτι που σημαίνει πόντος, που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στο μέλλον. 

Ο κόουτς της ομάδας Νίκος Τρατσέλας θα έχει σήμερα στην διάθεση του περισσότερες λύσεις από την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου. 

Είναι στην αποστολή ο Πέτρος Κάλας, αλλά και ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, για τους οποίους θα κρίνει ο Νίκος Τρατσέλας αν τελικά μπορούν να αγωνιστούν η όχι την τελευταία στιγμή, η μπορούν να χρησιμοποιηθούν βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στον στόχο της. 

Της αποστολής που αναχωρεί από το νησί μας σήμερα το πρωί μετέχουν οι Μακρής, Μαυράκης, Κοκολάκης, Προδρομίδης, Ποτολίδης, Αρβανίτης, Παππάς, Γκένωφ, Χατζηγεωργίου και Κάλας .
Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού θα είναι οι Μαρκάτης και Μάλφας.

*Στο άλλο σημερινό παιχνίδι (τα υπόλοιπα έγιναν χθες Σάββατο) οι  Αθλοπαιδιές θα υποδεχτούν στις 16.00 σήμερα την Αργυρούπολη με διαιτητές τους Οικονόμου και Κρίτσα.