Λυκογιάννης: «Δεν εμφανιστήκαμε καν στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Άρης Λυκογιάννης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Ρέθυμνο, ανέφερε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και την ομάδα του Ρεθύμνου για τη δίκαιη νίκη τους. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ιδιαίτερα για το παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ κακή παρουσία.

Αποτυπώνεται στην αμυντική μας συμπεριφορά, στις συνεργασίες και στο επιθετικό στιλ παιχνιδιού. Δεν εμφανιστήκαμε καν στο γήπεδο σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν διαβάσαμε τίποτα, δεν είχαμε διάθεση και γενικότερα φάνηκε ότι ο αντίπαλος, που προερχόταν από μία βαριά ήττα, ήθελε περισσότερο το ματς συγκριτικά με εμάς που είχαμε κάνει μία πολύ μεγάλη νίκη.  Είναι ένα αποτέλεσμα με το τελικό σκορ να δείχνει την εικόνα στο παρκέ». 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ρεθύμνου Cretan Kings, Νίκος Βετούλας, εξήγησε: «Βγήκαμε με αντίδραση από τη συντριβή της προηγούμενης εβδομάδας. Τα παιδιά έδειξαν αθλητικό εγωισμό και φάνηκε στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και την ίδια συνέπεια τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει και όχι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Θεωρώ πως ο Κολοσσός είναι η πιο σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον από το γκρουπ των ομάδων που ανταγωνιζόμαστε. Σίγουρα η απώλεια του Γκρίφιν είναι πολύ μεγάλη για τον Κολοσσό».