Πολύτιμο «διπλό» του Διγενή

Στην πρώτη του καλή ευκαιρία χθες στο Βάτι, ο Διγενής σκόραρε και κατάφερε με τη σωστή διαχείριση να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα έως το τέλος της αναμέτρησης ώστε να πάρει τους σημαντικούς τρεις βαθμούς με το 0-1 απέναντι στον τοπικό Διαγόρα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο από αντεπιθέσεις να γίνουν απειλητικοί, με την ομάδα του Βατίου να υστερεί στην τελική της προσπάθεια. 

Φάσεις και γκολ
23’ Ο Ζωάννου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Χαρτοφύλλης έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

27’ Διώξιμο του Έλληνα με κεφαλιά ύστερα από μπαλιά-γέμισμα, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Κετσές σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και σκόραρε για το 0-1.

52’ Νέα εκτέλεση φάουλ του Ζωάννου από δεξιά και ο Έλληνας μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

75’ Ύστερα από διαγώνια μπαλιά, ο Έλληνας βρήκε τον Ζωάννου εξαιτίας του λάθους από τον Καρπαθάκη,  αλλά ο Μανώλαγκας απόκρουσε το πλασέ, χάνοντας το Βάτι σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει. 

78’ Ο Μαυρουδής έδιωξε δύο συνεχόμενα σουτ από Κετσέ και Κώτη. 

92’ Αντεπίθεση του Διγενή και σουτ του Κουλιμπαλί, που πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαυρουδή.

94’ Νέα ευκαιρία του Βατίου να ισοφαρίσει με το κόρνερ του Ζωάννου και το σουτ του Κυριαζή που πέρασε λίγο άουτ.

95’ Μπαλιά του Καματερού στον Κετσέ, αλλά το πλασέ του δεύτερου απόκρουσε ο Μαυρουδής. 

Καλή η διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου και των βοηθών του, Τσέτσου και Σταυρούλια.

Από το Βάτι διακρίθηκαν οι Ζωάννου, Έλληνας και Χότζα ενώ από τον Διγενή οι Μανώλαγκας, Κετσές και Σκούμπρος.

Διαγόρας Βατίου: Mαυρουδής, Ζερβός, Μοσχής (88' Καραγιάννης), Αδάμος. Έλληνας, Παναγιωτόπουλος (63' Πουλάι), Χότζα, Ζωάννου Λ., Χαρτοφύλης, Καμπούρης (78' Κυριαζής), Κατσαρής (63' Παπουρδάνος).
Διγενής: Μανωλάγκας, Διακάκης (88' Κουλιμπαλί), Χατζηνικόλας (78' Ζαχαρίας), Μικκιού, Κώτης, Τσιπιζίδης (72' Παπασταμάτης), Κετσές, Καρπαθάκης, Νίκας (63' Καματερός), Χουτεσιώτης, Σκούμπρος.