Εθελοντική  αιμοδοσία από το  4ο λύκειο Ρόδου

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 στο 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Παράλληλα θα δοθούν και οι έλεγχοι με τους βαθμούς επίδοσης των μαθητών για το Α’ τετράμηνο. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό. Είναι ανώδυνη, διαρκεί 10 μόνο λεπτά, αλλά αποτελεί ανεκτίμητη πράξη αγάπης για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος από τον υγιή πληθυσμό μπορεί να εξασφαλίσει την αυτάρκεια της χώρας σε αίμα και την ασφαλή αντιμετώπιση των έκτατων περιστατικών. Η εθελοντική αιμοδοσία οργανώθηκε στο πλαίσιο προγράμματος  με τίτλο «Ενεργός πολίτης» που υλοποιείται στο 4ο ΓΕΛ κατά το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση, όχι μόνο των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου, αλλά και πολλών άλλων ενδιαφερομένων που επιθυμούν να συνδράμουν τη συνεχή προσπάθεια του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των κατοίκων σε αίμα και τα παράγωγά του.

Σας περιμένουμε την ερχόμενη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου από τις 9:00 μέχρι τις 13:00 στο κτίριο του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου στην περιοχή Ροδοπούλα στην Ανάληψη.