Σήμερα η παρουσίαση «Ημερολόγιο της Οικογένειας 2018»

Σήμερα πραγματοποιείται η εκδήλωση για το «Ημερολόγιο της Οικογένειας 2018» στη Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου, ώρα 18.30.

Απευθύνεται σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς και οργανώνεται από τον Δήμο Ρόδου, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ και την Praxis Plus (στρατηγική επικοινωνία & μάρκετινγκ).

Θέματα όπως η πρακτικότητα του ημερολογίου στην καθημερινότητα, πως λειτουργεί ένα organizer για την οικογένεια, οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη και ο χρόνος που αφιερώνουν στις κοινές τους εμπειρίες, το παιχνίδι μέσα από τα θέματα του ημερολογίου, οι Παγκόσμιες Ημέρες και η πρακτική τους σημασία, η ονομαστική γιορτή των φίλων μας, η γνωριμία με θέματα του τόπου μου, ευχάριστα εκπαιδευτικά εργαλεία, δημιουργώ και διασκεδάζω, μεταξύ άλλων θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές:

Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος - Δ/ντρια Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής “Ροδίων Ανάδρασις”
Δημήτρης Κόκκινος, ΕΔΙΠ Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου
• Βάσω Αρφαρά, Νηπιαγωγός, Συγγραφέας, Εμψυχώτρια

Τα μικρά παιδιά που συνοδεύουν τους γονείς τους θα συμμετέχουν στο διαδραστικό πρόγραμμα που ετοίμασαν ειδικά για την περίπτωση τα Προσχολικά Κέντρα “Δημιουργία”, θα τραγουδήσουν με τους μικρούς μουσικούς από το Ωδείο Corelli και θα απολαύσουν γλυκές λιχουδιές από τα Cream Donuts και Moka Bakery. Όλα αυτά από το ξεκίνημα. Είσοδος ελεύθερη.