Λαμπρή όπως πάντα  η γιορτή του Διαγόρα!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του ΡΟΔΙΝΙΟΥ, ο ιστορικός Διαγόρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του με τις ευχές της εκκλησίας και των αρχών, ενώ μετέτρεψε και πάλι αυτή τη μέρα σε μέρα γιορτής για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά, επιβραβεύοντας με διπλώματα αλλά και τιμητικές πλακέτες, ανθρώπους, συλλόγους και οργανισμούς, που έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Η αρχή έγινε με τις ευλογίες των πατέρων Νεκτάριου και Χρήστου ως είθισται, ενώ ο πρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης, με  μια εικόνα του Αγίου Φανουρίου την οποία πήρε από τα χέρια του πατέρα Νεκτάριου Πόκκια,  προσφωνώντας τους παρευρεθέντες τόνισε πώς «είμαστε καλύτερα από πέρυσι γιατί φέτος έχουμε υγεία σαν σύλλογος από κάθε άποψη κι αυτό πρέπει να παραμείνει στον Διαγόρα»

Τόνισε επίσης πώς η ποδοσφαιρική ομάδα αποδεικνύει και μάλιστα εκτός έδρας πως είναι πολύ κοντά στον στόχο που θα προσπαθήσει να κατακτήσει , ενώ εκθείασε φυσικά τις προσπάθειες όλων των τμημάτων του συλλόγου, που κάθε χρόνο διακρίνονται στις κατηγορίες τους και στα αθλήματα τους. Τον στίβο, την ποδηλασία, το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η αίθουσα ήταν γεμάτη από αθλητές -τριες αλλά και πολλά μικρά παιδιά, δείγμα του πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Διαγόρα στις Ακαδημίες του και τα τμήματα υποδομών

Στην μεγάλη και γιορτινή βραδιά του Διαγόρα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων
-Ο αντιπεριφερειάρχης  Μπάμπης Κόκκινος
-Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΕ Μιχάλης Μπαριανάκης
-Ο αντιδήμαρχος Ροδίων Γιώργος Πόκκιας
-Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μιλτιάδης Παγκάς
-Ο Παύλος Μπακίρης πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε από τον καθηγητή της ιατρικής, πρόεδρο του Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη

-Η Διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κώστα Στεφανίδη, ενώ σημαντικό ρόλο στη βραδιά, είχαν οι κυρίες Ελένη Δοξοπούλου και Ρένα Καραγιάννη καθώς και η γραμματέας του Διαγόρα Ντίνα Γεωργαλλή .

-Από μια τέτοια εκδήλωση, δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι κ.κ. Κώστας Χρυσοχοϊδης, Γιάννης Καμπούρης, Μαίος Καμπουράκης και ο Μανώλης Γλυνός.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ιδιαίτερα ο πρόεδρος των επιτυχιών του πρόσφατου παρελθόντος κ. Αντώνης Γεωργιάδης, ο Μέντος Ζωάννου και ο Μιχάλης Βεργωτής ενώ δεν έλειψαν ποτέ από τέτοια γιορτή του συλλόγου οι κ.κ. Γιάννης και Θεολόγος Τσιγάρος.

-Τίμησαν την γιορτή του Διαγόρα οι βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα με επικεφαλής τον Ηλία Βασιλαράκη, συνεπικουρούμενο από τους κ.κ. Δουρδουνά, Γιακουμάκη, Σταμάτη, Χαλκιά και Κουγκρά

-Βροντερό παρών έδωσαν στην εκδήλωση και τα μέλη της Θύρας 6 .
Συγκινητική ήταν φυσικά η στιγμή που ο Αντώνης Γεωργιάδης απένειμε τα διπλώματα για το περσινό ντάμπλ στην ποδοσφαιρική ομάδα, στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη ο οποίος είχε αγκαλιά τον γιό του.

Τιμήθηκαν ακόμα τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ , αθλητές της ποδηλασίας και του στίβου  ενώ απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα

-Στον σύλλογο στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου
-Στην ομάδα Ρόδου «Νοιάζομαι και πράττω»
-Καθώς επίσης και στις εφημερίδες ΡΟΔΙΑΚΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Η βραδιά συνοδεύτηκε από κληρώσεις λαχειαγοράς που περιείχαν πολλά δώρα και αρκετούς νικητές.