Συγχαρητήριες επιστολές του Δημάρχου Ρόδου σε Γεωργακάκο και Καληωράκη

Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Ταξίαρχο κ. Γιώργο Γεωργακάκο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για τις τοποθετήσεις τους στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου και στην Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

Προς τον Γ. Γεωργακάκο

Αγαπητέ κύριε Ταξίαρχε,

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας ως Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή στην Γ.Ε.Π.Α.Δ. Νοτίου Αιγαίου σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Σας ευχόμαστε να είναι η νέα θητεία σας γεμάτη επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της δράσης σας που στόχο έχουν το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και την ασφάλεια των πολιτών.

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, διευρύνεται συνεχώς η ανάγκη για μια Αστυνομία καλά οργανωμένη και εκπαιδευμένη, που θα σέβεται τον πολίτη και θα δρα με αποτελεσματικότητα εκεί όπου η περίσταση το απαιτεί. Ο ρόλος αυτός είναι, πράγματι, δύσκολος, απαιτητικός και πολυσύνθετος. Στον δύσκολο αγώνα που δίνετε καθημερινά, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό σας με εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος


Προς τον Μ. Καληωράκη

Αγαπητέ κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά,

Για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Αστυνομικού Διευθυντή στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα επιτελέσετε με υψηλή αίσθηση ευθύνης.

Εμείς από την πλευρά μας προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία και σας δηλώνουμε ότι θα σταθούμε εκ της θεσμική μας θέσεως αρωγοί στις προσπάθειές σας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες των νησιών μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου

Φώτης Χατζηδιάκος