Κοπή πίτας στον Έλαφο

Το περασμένο Σάββατο στο Ξενοδοχείο PLAZA  ο Έλαφος  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα με την παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων του ποδηλατικού συλλόγου. 

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις επιδόσεις των αθλητών –αθλητριών του κι έγιναν βραβεύσεις στους καλύτερους της χρονιάς, όπως παρακάτω:
-Κατηγορία Ανδρών: Γεωργουδακης Γεώργιος και Κελεπέρας Δανιήλ . 
-Κατηγορία Εφήβων: Παπαδόπουλος Θανάσης
-Κατηγορία Παίδων: Κατσαράς Εμμανουήλ 
-Κατηγορία Μίνι: Μονδάνος Ιωάννης, Φωκιανού Βασιλεία, Αντωνίου Μαρία και Τριαντενος Νικήτας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ιερείς πάτερ Αθηναγόρας και Μερκούριος, που ευλόγησαν την πίτα και την ομάδα, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Χρήστος Μπάρδος, και από τον Δήμο ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σάββας Διακοσταματίου. 

Το μεγάλο δώρο της λαχειαγοράς κέρδισε ο Παναγιώτης Γορανίτης και το ποδήλατο, ευγενική προσφορά το καταστήματος Wheel Bike Shop, ο κ. Τσαβαρής Νικήτας. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου: ΒΙΟΠΛΑΖ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, GRECOSTROM, BLUE STAR FERRIES,ΤΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, το ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ που πρόσφερε και την πολύ ωραία και γευστική βασιλόπιτα, το κατάστημα Α.Ν.C, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου για την υποστήριξη στην ομάδα, τη σχολή χορού Bailando con IRENE της Ειρήνης Σταμούλη για το πολύ όμορφο χορευτικό, τους γονείς και τους φίλους που προσέφεραν χειροποίητα εδέσματα για τον μπουφέ της εκδήλωσης.