Μπαράζ μεταγραφών στον ΑΕΡΑ!

Αρκετό πάρε- δώσε υπάρχει στον ΑΕΡΑ αυτές τις μέρες σε ότι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τρεις παίκτες από τον τοπικό χώρο και ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους, προσβλέποντας σε γενική επίθεση για την επίτευξη του στόχου τους μέχρι τέλους της περιόδου. 

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΕΡΑ απέκτησε 
-Τον Μηνά Φιάμπολη ο οποίος βρισκόταν για τρία χρόνια στην Αυστρία για επαγγελματικούς λόγους και επέστρεψε στην Ρόδο πηγαίνοντας στην ομάδα της Χάλκης, απ όπου τον απέκτησε ο ΑΕΡΑ.
-Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Λυμπερόπουλο, ο οποίος καταλήγει όπως ανέφεραν πληροφορίες από την πρωτεύουσα, στον Ολυμπιακό Γυθείου. 
Για την μία αλλά και την άλλη περίπτωση η ανακοίνωση αναφέρει:  
«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λυμπερόπουλο. Επίσης, ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μηνά Φιάμπολη, τον καλοσωρίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΛΟ- ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΑΚΗ 
Ο ΑΕΡΑ στο χθεσινό μπαράζ το μεταγραφικό, ανακοίνωσε και δυο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος φορούσαν την φανέλα της Δόξας Ψίνθου. 
Απέκτησε τον Γιώργο Τσούλλο αλλά και τον 19χρονο γκολκίπερ Αντώνη Κοντογεωργάκη, ο οποίος άφηνε μέχρι τώρα πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας. Και οι δυο παίκτες ανακοινώθηκαν χθες και μπορούν να αγωνιστούν στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΔΙ.Α. στην Κω .

Η ανακοίνωση της ομάδας του ΑΕΡΑ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το ΔΣ του ΑΕΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Τσούλλου και Αντώνη Κοντογεωργάκη. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»
Αξίζει  να σημειωθεί πάντως πώς το μοναδικό πρόβλημα του Βαγγέλη Χοσάδα για το εξ αναβολής παιχνίδι στην Κω με τον ΔΙ.Α., είναι αυτό του Χρήστου Γαργάλη ο οποίος ακολουθεί θεραπείες εξαιτίας μια θλάσης στον προσαγωγό.