Αγωνιστική ξεκούρασης  για το “Ροδίων”

Η ερχόμενη αγωνιστική (11η) που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες για το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, δεν εμπεριέχει  αυτή την φορά παιχνίδι για το «Ροδίων Αθλησις», που με 20β. βρίσκεται στην δεύτερη θέση πολύ πίσω από την πρώτη στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ και μάλιστα αήττητη. 

Στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, ο Νίκος Τρατσέλας θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του αφ ενός, και αφ ετέρου, να περιμένει εκείνους που για πολλούς λόγους δεν μπορούν να αγωνιστούν αυτή την στιγμή, να μπαίνουν σε κανονικούς  αγωνιστικούς ρυθμούς, για να είναι έτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Ο ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Κάλας, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε στο εκτός έδρας μάτς με την ΑΕΚ προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του. 

Αυτές τις μέρες συνεπώς θα εντατικοποιηθούν οι προπονήσεις, προκειμένου το «Ροδίων» να είναι έτοιμο να ξαναμπεί στο παρκέ την 13η αγωνιστική οπότε και θα πάει στα Μελίσσια να αντιμετωπίσει εκεί τον γηπεδούχο Φοίβο, που χρήζει φυσικά ιδιαίτερης προσοχής. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής που θα γίνει όλη το ερχόμενο Σάββατο περιλαμβάνει τους εξής αγώνες: 
Σάββατο 3/2/2018 Α΄Αργυρούπολης 18.00 ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΕΚ Αθηνών
Σάββατο 3/2/2018 ΕΑΠ 18.00 ΕΑ Πατρών - ΣΦΑΜ Φοίβος
Σάββατο 3/2/2018 Αρ. Παπαμιχαήλ 19.00 ΓΑΣ Δραπετσώνας - ΑΟ Αιγιαλέων
Σάββατο 3/2/2018 Μαρκόπουλο 13.30 ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω