Στις Βρυξέλλες  ο δήμαρχος Ρόδου

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου κ. Φώτης Χατζηδιάκος προκειμένου να πάρει μέρος σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κρήτη για να παρακολουθήσει ένα συνέδριο και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Δήμαρχος αναμένεται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και κατά την οποία θα τους απασχολήσουν αρκετά θέματα που αφορούν τα νησιά μας και έχουν να κάνουν με προγράμματα και πόρους, το προσφυγικό κ.α.

Με την ευκαιρία της μετάβασής του στις Βρυξέλλες ο κ. Χατζηδιάκος αναμένεται να παρευρεθεί  και στην τουριστική έκθεση που θα λάβει χώρα από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Βρυξελλών.

Από τις Βρυξέλλες, ο Δήμαρχος θα μεταβεί στην Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη τεχνική συνάντηση με θέμα « Συστήματα αυτόνομης οικιακής κομποστοποίησης στο αστικό περιβάλλον», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.