Μεταγραφικός συναγερμός στο παρά ένα

Με το ακουστικό στο χέρι πέρασαν τη χθεσινή μέρα οι άνθρωποι της Ρόδου, στην προσπάθειά τους να βρουν, έστω και την τελευταία στιγμή, την απάντηση στο «γρίφο» του Μάρκο Παβίσεβιτς. Ο Σέρβος φορ βρίσκεται από προχθές στην πατρίδα του, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν και πότε θα επιστρέψει, στο σύλλογο είναι έξαλλοι με την απόφασή του να αγνοήσει το «κόκκινο» που του άναψε η διοίκηση  και να αφήσει την ομάδα στα κρύα του λουτρού λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λουτράκι και όλα δείχνουν πως η συνεργασία του με τα «ελάφια» θα λήξει πρόωρα και άδοξα.

Η άμεση ενεργοποίηση του μεταγραφικού μηχανισμού των «ελαφιών», μήπως και εντοπιστεί έστω και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ένας επιθετικός περιοχής, είναι ενδεικτική του κλίματος και προϊδεάζει για την απόφαση που θα ληφθεί.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βαρύ είναι το κλίμα και για τον Μανώλη Ευγενικό, στον οποίο χρεώνεται σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Το άρωμα του «διαζυγίου» είναι έντονο και στη δική του περίπτωση.

 Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το ταξίδι στο Λουτράκι πλησιάζει και το παρήγορο για τον Τίμο Καβακά είναι πως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην προετοιμασία τους και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.