Στο Δημοτικό Στάδιο για την πρόκριση ο Ιάλυσος!

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα για τον Ιάλυσο. Οι ερυθροκίτρινοι θα φιλοξενηθούν σήμερα στο Δημ. Στάδιο στις 15.00 από τον γηπεδούχο Διαγόρα, για τον θεσμό που ενδιαφέρει και τους δυο συλλόγους. Αν υπάρξει διαφορά αγωνιστικού επιπέδου στον αγωνιστικό χώρο πάντως , πρέπει να σημειωθεί πώς αυτή θα έγκειται κύρια στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς είναι ήδη γνωστό πώς σημαντικό ρόλο στον θεσμό παίζει η χρησιμοποίηση των μικρών παιδιών.

Για τον Ιάλυσο πάντως στα όσα παιχνίδια έχουν προηγηθεί και κύρια στο τελευταίο, ο Θανάσης Τερζής έχει καλή εικόνα από τα νέα παιδιά που χρησιμοποιεί. Αυτοί οι παίκτες  λογικά έχουν τον πρώτο λόγο και σήμερα κι ο τεχνικός της ομάδας είναι εκείνος που θα αποφασίσει, ποιους έμπειρους θα χρησιμοποιήσει σε ένα παιχνίδι που έτσι η αλλιώς …είναι ντέρμπι, παραμονές της μετάβασης στο Ζευγολατιό.

Προς το παρόν σήμερα πάντως, το πρωτάθλημα φεύγει από το μυαλό και οι παίκτες του Ιάλυσου έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα Κυπέλλου, που είναι δύσκολο μάτς καθώς απέναντι τους στο Δημ. Στάδιο θα βρεθεί ο Διαγόρας.

ΧΩΡΙΣ ΦΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ
Ωστόσο στον αγώνα πρωταθλήματος  της Κυριακής, ο Ιάλυσος θα έχει μια σημαντική απουσία . Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο 32χρονος έμπειρος μέσος Λούκας Φαβάλι  ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει λόγω καρτών από το εκτός έδρας μάτς του πρωταθλήματος.

Ο Φαβάλι εφόσον το κρίνει ο Θανάσης τερζής θα παίξει σήμερα κατά του Διαγόρα στο μάτς του Κυπέλλου. Ο κόουτς του Ιάλυσου γύμνασε χθες τους παίκτες του δουλεύοντας πολύ με τα νέα παιδιά και φυσικά ρίχνοντας το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του. Ο τεχνικός της ομάδας δεν ανακοίνωσε τους δεκαοκτώ, αλλά κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Εκεί θα ανακοινωθεί η ενδεκάδα, αλλά και οι επτά αναπληρωματικοί του αγώνα.