Έσπασαν καθίσματα στο γήπεδο!

Σε χθεσινό δημοσίευμα της «Ροδιακής» αναφέρθηκε το κλίμα έντασης που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος παίδων Κολοσσός – Ιάλυσος την περασμένη Κυριακή στο Βενετόκλειο, οι συνέπειες του οποίου έγιναν αντιληπτές το πρωί της επόμενης μέρας όταν διαπιστώθηκαν ζημιές στο γήπεδο.

Στην εξέδρα από την πλευρά των κόκκινων καθισμάτων, στα οποία φιλοξενούνται οι VIP στους εντός έδρας αγώνες του Κολοσσού H Hotels, κάθονταν την Κυριακή αρκετοί γονείς και φίλοι των νεαρών αθλητών κι ένας εξ αυτών (ή και περισσότεροι) διοχέτευσε αυτήν του την ένταση στα καθίσματα τα οποία κι έσπασαν. Ήδη έχουν εκφραστεί ισχυρισμοί για το ποιος ευθύνεται (αν δηλαδή ήταν γονιός που υποστήριζε τη γηπεδούχο ή τη φιλοξενούμενη ομάδα) ωστόσο δεν επιβεβαιώνονταν μέχρι και χθες που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Μικροζημιές αναφέρθηκαν και στα αποδυτήρια ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση θεωρείται πιο δύσκολο να βρεθεί ο υπεύθυνος καθώς την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα του γηπέδου ήταν «γεμάτο» και μάλιστα με διαδοχικούς αγώνες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν αρκετές ομάδες από το χώρο των αποδυτηρίων.

Ο Ιάλυσος καταδικάζει το συμβάν

Τόσο ο Κολοσσός όσο και ο Ιάλυσος ενημερώθηκαν για το περιστατικό και χθες το απόγευμα οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν επισήμως θέση με επιστολή τους στην οποία καταδικάζουν φυσικά το συμβάν και τονίζουν τις άριστες σχέσεις που διέπουν τα δύο σωματεία: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τις μεμονωμένες συμπεριφορές ορισμένων γονέων που με τις αλόγιστες ενέργειές τους, εκτός των φθορών που ενδεχομένως να προξένησαν, παράλληλα αμαύρωσαν την εικόνα των ίδιων τους των παιδιών, του συλλόγου αλλά και όλων αυτών που πρεσβεύει το άθλημα που όλοι τόσο αγαπάμε και προσπαθούμε να αναδείξουμε.

Τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να χαρακτηριστούν απλά ανόητες και δεν έχουν θέση στο χώρο του μπάσκετ.

Τέλος, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ και ο ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ έχουν άριστες σχέσεις, όσο και αν μια μερίδα κακών φιλάθλων προσπαθεί να τις αμαυρώσει.

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ                                    ΠΑΝΤΑΖΗΣ Δ. ΧΟΥΛΗΣ».