Ενίσχυση από την Ψίνθο!

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προέβη χθες η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, σε μια προσπάθεια αύξησης των επιλογών στο ρόστερ του, εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Ο Φοίβος απέκτησε χθες 
-Τον 40χρονο πλέον αλλά και με πολλές δυνάμεις Γιώργο Καρίκη, ο οποίος αγωνίσθηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Δόξας Ψίνθου στο παιχνίδι του Καρακόνερου κόντρα στην Κατταβια. 
Ο έμπειρος φόρ μάλιστα προπονήθηκε χθες με τις οδηγίες του Σάββα Ορφανίδη και θα ενισχύσει τον Φοίβο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. 

-Στην ομάδα επέστρεψε- κι αυτός από την Δόξα Ψίνθου -ο Παναγιώτης Μήτρου ο οποίος είχε δοθεί δανεικός το καλοκαίρι από την ομάδα της Κρεμαστής. 

Αυτές οι δυο περιπτώσεις  είναι και οι μοναδικές για τον Φοίβο, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πώς παρά το γεγονός πώς δεν υπάρχει εξ αναβολής μάτς για τον Φοίβο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η τεχνική του ηγεσία γύμνασε κανονικά τους παίκτες της ομάδας χθές και το ίδιο θα κάνει μέχρι την κανονική επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Βέβαια σκοπός όλων είναι ο Φοίβος να παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι τέλους του μαραθωνίου και ει δυνατόν να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους διώκτες του.