Μεγάλη η συμμετοχή στο σεμινάριο HAPKIDO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Διαγόρα το σεμινάριο HAPKIDO, το οποίο διοργάνωσε  ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Ρόδου MARD υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση  του  MASTER Ευάγγελου Θάνου με μαύρη ζώνη  7oDAN HAPKIDO,  πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης ΧΑΠΚΙΝΤΟ και υπεύθυνου νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέσης Ανατολής για την Παγκόσμια Ομοσπονδία WORLD HAPKIDO FEDERATION.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, για να παρακολουθήσει, να εκπαιδευτεί και να μάθει από κοντά τα μυστικά αυτής της ενδιαφέρουσας πολεμικής τέχνης του HAPKIDO, της οποίας η ιστορία της υπολογίζεται στα 2000 χρόνια, από τον άνθρωπο που είναι η ψυχή και η προώθηση του ΗΑPKIDO στην Ελλάδα,  MASTER, Θάνο Ευάγγελο.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να  δουν και να εξασκηθούν σε μια σειρά τεχνικών αυτοάμυνας πρακτικών στο δρόμο, προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε ηλικία μεγάλων-μικρών.
 

Όλοι παρέμειναν κατενθουσιασμένοι με το επίπεδο και την τεχνική κατάρτιση τόσο του MASTER, Ευάγγελου Θάνου όσο και με τη μεταδοτικότητα του. Ο κος Θάνος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον υπεύθυνο της WORLD HAPKIDO FEDERATION στη Ρόδο, Ιωάννη Αθανασίου (MARD) με μαύρη ζώνη 1οdanhapkido,καθώς και όσους συμμετείχαν και δήλωσε κατενθουσιασμένος με  την τεχνική τους  αλλά και με τις ομορφιές του νησιού.

Ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών MARD θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και ιδιαιτέρως τους χορηγούς: CASINO RODOS, SEVEN, AXION, BEST WESTERN PLAZA HOTEL, CRISBERG FITNESS STORE, ΦΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΔΟΜΝΑ ΨΑΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΥΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΚΤΑΙΟΝ, 12FD ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΑΥΓΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, FRIENDLY CAFE, DOVES ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, MEAT THE GRILL, KRYPTIA SC&TCS IKE, RDX.