Οι εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών της Ρόδου

Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.


Οι παραπάνω εκλογές διεξήχθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, από τις 12.00πμ το πρωί και ως τις 18.00μμ το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου 2018, παρουσία της Δικαστικού  Αντιπρόσωπου, Δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, κ. Σταματία Παπαβεργή, όπου μαζί με την τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, ήταν εκεί για την εξασφάλιση της ομαλότητας και διαφάνεια της όλης διαδικασίας.

Οι συνάδελφοι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, αποφάσισαν να δώσουν ένα δυναμικό παρόν και να στηρίξουν την διαδικασία, με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όσο και αν κάποιοι, μέσω των υπηρεσιακών δραστηριοτήτων προσπάθησαν να ανακόψουν αυτή τη δυνατή και συγκινητική προσέλευση.


Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις εγκάρδιες και θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους συναδέλφους μέλη, που προσήλθαν στις αρχαιρεσίες εκλογών της 28ης Ιανουαρίου 2018 και θέλει να δηλώσει ότι, θα είναι δίπλα τους για ένα καλύτερο εργασιακό κοινωνικό και καθημερινό περιβάλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια όμως, σας χρειαζόμαστε φυσικά όλους, συμμετέχοντας και συμβάλλοντας ενεργά και δραστήρια ως μέλη με τις ιδέες σας και προτάσεις σας και πάντα, μέσα από τις συλλογικές εκφράσεις που προβλέπει το Καταστατικό μας.