Κατάμεστη η αίθουσα για την κοπή της βασιλόπιτας του «ΘΑΡΡΙ»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού έκοψε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στη 13.00, τη βασιλόπιτά του για το έτος 2018, ο τηλεοπτικός σταθμός «ΘΑΡΡΙ». 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, στυλοβάτης του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου Κύριλλος. Στους πιστούς, που κατέκλυσαν την αίθουσα του Ροδινιού, προσφέρθηκε πλήρες γεύμα, νερό και αναψυχτικά, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε και η βασιλόπιτα. Συντροφιά στον κόσμο κράτησε η ορχήστρα «ΤΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ«. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: πατήρ Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Χρήστος Μπάρδος, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Βαγγέλης Μανδρακός, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πόκκιας, ο δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Αντώνης Γιαννικουρής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς, η δημοσιογράφος Άννα Σαρρή, καθώς και πρόεδροι Πολιτιστικών και Φιλανθρωπικών και άλλων Συλλόγων της Ρόδου.