Ποσότητα 64 κυβικών μέτρων ασφάλτου διέθεσε ο δήμος Ρόδου για να κλείσουν οι λακκούβες αλλά...υπάρχουν ακόμα αρκετές!

Ποσότητα 64 κυβικών μέτρων ασφάλτου διέθεσε ο δήμος Ρόδου για να κλείσουν οι λακκούβες αλλά...υπάρχουν ακόμα αρκετές! Με δεδομένο μάλιστα ότι αναμένονται κι άλλες βροχές, μάλλον θα χρειαστούν πολλά ακόμα κυβικά. Μήπως θα πρέπει να προβληματιστούν κάποιοι για την ποιότητα κατασκευής των δρόμων;

Πρόστιμο στις καμαριέρες θέλει να επιβάλλει ξενοδοχείο της Κω, εάν υπάρχουν παράπονα από τους πελάτες του ξενοδοχείου! Θα ήταν πιο σωστό πάντως αν η σύμβαση προέβλεπε και «μπόνους» για τα θετικά σχόλια, αλλά... δεν θα τον συνέφερε τον ξενοδόχο!

Τώρα που θα πάει το ΣΔΟΕ στις παραλίες όπως ανακοινώθηκε, μήπως να συνελάμβανε όλους εκείνους που κάνουν μασάζ το καλοκαίρι και τους συναφείς παραεπαγγελματίες; Αυτό ρωτά αναγνώστης αλλά...μάλλον θα περιμένει απαντήσεις!

Φοβάμαι το ατύχημα (μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο) δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ ο αμερικανός πρέσβης. Πιο επικίνδυνα πάντως είναι αυτά που τα κάνουν να μοιάζουν με ατυχήματα!

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη Βουλή για τους 3 στρατιωτικούς που χάθηκαν πριν 22 χρόνια στα Ίμια αλλά...μόνο 23 βουλευτές ήταν παρόντες! Οι άλλοι 277 είχαν σοβαρότατες ασχολίες!
Ο κακός