Αλλού στόχευε, λύση από χρυσάφι του προέκυψε

Φορ περιοχής με ικανότητα να παίξει με πλάτη και να εκτελεί με τη μία έψαχνε, η ούτως ή άλλως περιορισμένων επιλογών χειμερινή μεταγραφική αγορά δεν του πρόσφερε την κατάλληλη λύση, συνεπώς ο Ιανουάριος άφησε στον Άρη μία αναλλοίωτη επιθετική γραμμή  και ως μοναδικό «δώρο» την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Στέφανου Νικήτα. 

 Οι «κιτρινόμαυροι» μάλλον ανακουφισμένοι μπορούν να αισθάνονται, καθώς ναι μεν δεν βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που ζητούσαν για τη γραμμή κρούσης τους,  κατάφεραν όμως να επουλώσουν τη μεγάλη «πληγή» που άνοιξε στα μετόπισθέν τους το παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω και η οποία μετέτρεψε την απόκτηση ενός ικανού αμυντικού σε ζωτικής σημασίας υπόθεση. 

Οι Χρήστος Ζαρκαδούλας και Μιχάλης Τσελεπίδης υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και τα νέα δικαιώνουν πλήρως την απόφαση του Άρη να προχωρήσουν σε μεταγραφή, καθώς ο τραυματισμός τους μόνο επιπόλαιος δεν είναι. 
 Το πρόβλημα του Ζαρκαδούλα στην ποδοκνημική δείχνει να είναι σοβαρό και όπως όλα δείχνουν, θα τον κρατήσουν εκτός γηπέδων για καιρό. Ο Τσελεπίδης γλίτωσε τα χειρότερα (υπήρξαν φόβοι για χιαστούς), ωστόσο συνεχίζει να πονάει στο γόνατο (έχει μαζέψει υγρό) και μόνο με θαύμα θα προλάβει το ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στο Παραδείσι με αντίπαλο τον Κλεάνθη, το επόμενο Σαββατοκύριακο για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 
Ευτυχώς για τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη, όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και συμμετέχουν αδιαλείπτως στις προπονήσεις, περιμένοντας το ρεπό της Κυριακής.