Αμυντική προσθήκη στον ΑΣΤΙΡ

Δυνατή μεταγραφή για τον ΑΣΤΙΡ και την προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παραμονή στη Β’ Εθνική Γυναικείου ποδοσφαίρου. Με χθεσινή της ανακοίνωση, η ομάδα από την Ιαλυσό γνωστοποίησε πως απέκτησε την Χρύσα Πουλιού, κεντρική αμυντικό, 26 ετών, έχοντας πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική και προηγούμενη ομάδα την ΑΕ Λάρισας.

Η ανακοίνωση: 
«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 26χρονη ποδοσφαιρίστρια, Πούλιου Χρύσα, η οποία αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει πλούσιες παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες των εθνικών μας πρωταθλημάτων, καθώς έχει αγωνιστεί με μεγάλες διακρίσεις, στις Αμαζόνες Μ. Καλυβίων, στα Μετέωρα, στον Α.Ο. Τρικάλων και με τελευταίο σταθμό της την Α.Ε. Λάρισας ,στην Α’ Εθνική.
Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. καλωσορίζει στην οικογένεια  του, την Πούλιου Χρυσά, της εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Τέλος ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ευχαριστεί την διοίκηση της Α.Ε.Λ. για την παραχώρηση της παίκτριας, ευχόμενοι, για την συνεχεία της συνεργασίας των δυο συλλόγων, σε όλα τα επίπεδα.»