Γκουγκουντρής αντί Χειμωνέττου στον Ιάλυσο

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Ιάλυσο, σε μια από τις θέσεις του τερματοφύλακα. Όπως έγινε γνωστό ο Άγγελος Χειμωνέττος, έχει πρόβλημα στο γόνατο κι αυτό αναγκάζει τον ποδοσφαιριστή να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που του προκαλεί ενοχλήσεις. 

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ιάλυσος απέκτησε χθες τον 16χρονο γκολκίπερ Παύλο Γκουγκουντρή, σε μια προσπάθεια να καλύψει την θέση και το πρόβλημα που δημιουργείται.

Ο Γκουγκουντρής που είναι μόλις 16 ετών  έχει και συμμετοχές με τον ΑΕΡΑ στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Διμυλιάς η Διοίκηση του οποίου, για την παραχώρηση του παίκτη ανακοίνωσε χθες τα εξής:  

«Tο Δ.Σ του Ατρόμητου Διμυλιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του τερματοφύλακα, Παύλου Γκουγκουντρή στον Ιάλυσο. Είναι τιμή για εμάς και αισθανόμαστε υπερήφανοι που είναι 16χρόνο παιδί το οποίο ανήκει στην ομάδα μας τους τελευταίους πέντε μήνες, κάνει το επόμενο βήμα σε ομάδα Γ Εθνικής του νησιού μας. Καλή επιτυχία Παύλο, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση σου ευχόμαστε να φτάσεις ψηλά».