Έφυγε από το Διαγόρα ο Μπουρλάκου!

Μετά την νίκη πρόκριση επί του Ιάλυσου ο Διαγόρας άρχισε να σκέφτεται πλέον το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής,  που φέρνει στο Δημ. Στάδιο την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Βέβαια στόχος στο εν λόγω παιχνίδι των κυανέρυθρων, δεν είναι άλλος από την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.  Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς υπήρξε χθες ακόμα μια αποχώρηση από το ρόστερ αναμενόμενη άλλωστε, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν ήδη στην Αθήνα και συζητούσε με την οικογένεια του. 

Ο λόγος  για τον Ιων Μπουρλάκου, ο οποίος ζήτησε από την Διοίκηση του Διαγόρα να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην χωρά του την Μολδαβία, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Η Διοίκηση του γηραιού έκανε δεκτό το αίτημα του και ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον γηραιό. 

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΟΥ
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Σκάρος φεύγοντας από τον Διαγόρα, θέλησε να ευχαριστήσει με τις δηλώσεις του τον γηραιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τους συμπαίκτες μου , την Διοίκηση και ιδίως τον κ. Μαίο Καμπουράκη για την συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε έμπρακτα . Εύχομαι η ομάδα να ολοκληρώσει τους στόχους της και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει» 
Ο Διαγόρας ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου της προσεχούς Κυριακής στο Δημ. Στάδιο.