Στο εδώλιο 72χρονος  για ασέλγεια σε ανήλικη

Με δύο υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση στις 5 Φεβρουαρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει 53χρονος από την Κω που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 53χρονης πρώην φίλης του.

Το περιστατικό, σύμφωνα και με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω είχε σημειωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2013 στο σπίτι του 53χρονου στην Κω όπου χρησιμοποιώντας την σωματική του δύναμη επιχείρησε να βιάσει την 53χρονη πρώην φίλη του. Η τελευταία όμως κατάφερε να ξεφύγει από κατηγορούμενο και αφού βγήκε έξω από το σπίτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι ο 53χρονος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ο 53χρονος συνελήφθη και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ασέλγησε σε ανήλικο;
Κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας του θα καθίσει 72χρονος στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 72χρονος κατηγορείται ότι στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 14.50 έως και τις 3 το απόγευμα προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας τότε μόλις 6 ετών!
Αν και ο 72χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή όπου και παραμένει έως και σήμερα.