Ξεκάθαρες οι κόκκινες γραμμές, ξεκάθαρος και ο στόχος για την Ρόδο

Η ευχή των φιλάθλων της , αντιπροσωπεία των οποίων έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση του Δημοτικού Σταδίου και εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές, θα συνοδεύει τη Ρόδο στο Λουτράκι, όπου αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο ενός κομβικής σημασίας αγώνα για τους περαιτέρω στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η «μπόρα» που πέρασαν τα «ελάφια» στις αρχές της εβδομάδας, με την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μάρκο Παβίσεβιτς καθώς και το πειθαρχικό παράπτωμα του Μανώλη Ευγενικού, «ξέπλυνε» τις όποιες παρανοήσεις και άφησε πίσω της ξεκάθαρες κουβέντες, όπως κι ένα απόλυτα διαυγές τοπίο σχετικά με τους κανόνες και τις κόκκινες γραμμές στο εσωτερικό της ομάδας. Τα μέλη της συνεχίζουν συσπειρωμένα και μονιασμένα, σκεπτόμενα πλέον αποκλειστικά και μόνο το πώς θα τελειώσουν τη «δουλειά» στο Λουτράκι, ώστε-γιατί όχι- να πλησιάσουν στην κορυφή εκμεταλλευόμενα ένα βολικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Εθνικός-Προοδευτική. 
Το κλίμα στη χθεσινή προπόνηση ήταν εξαιρετικό, απρόοπτα δεν υπήρξαν και ο Τίμος Καβακάς ελπίζει να αντικρίσει την ίδια εικόνα και σήμερα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου». Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι Παβίσεβις και Ευγενικός δεν μπορούν να λογίζονται πλέον ως απουσίες, αφού η ομάδα δεν πρόκειται να τους ξαναδεχθεί παρότι συνεχίζει να κρατάει τα δελτία τους, συνεπώς το μοναδικό όνομα που αναγράφεται στο απουσιολόγιο του τεχνικού επιτελείου είναι αυτό του Λεωνίδα Παναγόπουλου, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Γιώργος Κουμέντος. 

Συνεχίζει να ψάχνει 
Μπορεί η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο οι επανεγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η Ρόδος μπορεί να συνεχίσει να αναζητά επιθετικό, αρκεί να είναι ελεύθερος. Κι αυτό ακριβώς κάνει. Ο Τίμος Καβακάς, οι συνεργάτες του και τα μέλη της διοίκησης συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» την αγορά, η αλήθεια είναι κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες, με στόχο να βρουν έναν φορ περιοχής που να συγκεντρώνει τα ζητούμενα στοιχεία και που να μη χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.