Ενίσχυση με Μπιγκό στον Αστέρα

Ένα ακόμα ποδοσφαιριστή και μάλιστα με αρκετή εμπειρία, που μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του Αστέρα Παστίδας να κάνει ακόμα πιο εύκολη την παραμονή του στην Κατηγορία, απέκτησε ο σύλλογος. 

Ο λόγος για τον 38χρονο πλέον Εμίλ Μπιγκό, ο οποίος την περίοδο 16-17 πήγε στον  Ηρακλή Λάρδου και από κει στον άλλο Ηρακλή των Μαριτσών, εχοντας την περυσινή περίοδο και με τις δυο ομάδες 23 μάτς στην Α΄Κατηγορία της Δωδεκανήσου. 
Ο Μπιγκό συγκεντρώνει αρκετή εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Αστέρα, ο οποίος τον καλωσόρισε με την παρακάτω ανακοίνωση:   

«Η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας , η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας καλωσορίζουν στην κυανόλευκη οικογένεια τον Εμίλ Μπιγκό, σε μια προσπάθεια πρόσθεσης ακόμα περισσότερης εμπειρίας στο ρόστερ μας. 
Του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Ο Μπιγκό έχει τεθεί ήδη στην διάθεση του Στέλιου Πατηνειώτη, που αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά με τα κυανόλευκα, στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής σύμφωνα με την οποία, ο Αστέρας υποδέχεται στην Παστίδα τον Διαγόρα Βατίου.