Στο Ζευγολατιό  χωρίς Φαβάλι!

Οι παίκτες του Ιάλυσου προσπάθησαν πολύ στο ντέρμπι με τον Διαγόρα στο Κύπελλο και σαφέστατα αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα, καθώς, οι “ερυθροκίτρινοι” του Θανάση Τερζή προηγήθηκαν στο σκορ, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι κι έχασαν στις λεπτομέρειες από έναν αντίπαλο με τα ίδια δεδομένα.

Τώρα ο Ιάλυσος επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της ερχόμενης 14ης αγωνιστικής,  κατά την οποία πάει στον Ζευγολατιό να αντιμετωπίσει την εκεί ομώνυμη τοπική ομάδα και να επανέλθει στις νίκες και στις επιτυχίες. 

Είναι ένα ματς πάντως που χρειάζεται προσοχή από κάθε άποψη, καθώς το Ζευγολατιό μπορεί να είναι σε δεινή βαθμολογική θέση, αλλά παλεύει όλα τα παιχνίδια, θέλοντας να κρατήσει ψηλά το γόητρό του. 

Ο Θανάσης Τερζής  γύμνασε χθες τους παίκτες του για το επερχόμενο ματς και μάλιστα σε δύο γκρουπ. 
-Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά του Διαγόρα έκαναν σε χαλαρούς ρυθμούς 
-Κι αυτοί που δεν έπαιξαν καθόλου, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Βέβαια αυτοί αποτελούν την βάση για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο κόουτς στο Ζευγολατιό. Μάλιστα οι περισσότεροι, προπονήθηκαν πίσω από την μια εστία, στην διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου στο Δημ. Στάδιο της πόλης. 
Σημειώνεται πως στον αγώνα αυτό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Λούκας Φαβάλι, οπότε ο κόουτς του Ιάλυσου, θα αναγκασθεί εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσει κάποια από τα πλάνα του.