Β' κατηγορία: «Σούπα» με... νοστιμιά στο φινάλε

Κοσκινού 
Με «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Λευτέρη Χριστοδούλου, που αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή του Νώντα Αξιώτη, ο Νηρέας επιβλήθηκε χθες στα Κοσκινού της τυπικά γηπεδούχου Σύμης με 1-0 και έκλεισε με επιτυχία την εξ αναβολής υποχρέωση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας (1ος όμιλος), φτάνοντας στους 14 βαθμούς. 

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στο 90’, όταν μετά από κόρνερ του Σταυλά, ο Καβάζης βγήκε πρώτος στην μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης μεγάλης περιοχής, την προώθησε με κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι όπου ο αμαρκάριστος Χριστοδούλου δεν είχε πρόβλημα να  σκοράρει από κοντά, επίσης με κεφαλιά. 

Το παραπάνω γκολ μένει και ως η μοναδική ανάμνηση από ένα ποιοτικά κακό παιχνίδι (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν… βλεπόταν), με καλές στιγμές που μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η καλύτερη του Νηρέα σημειώθηκε στο 32’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταυλά από τα πλάγια δεξιά και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, ο τερματοφύλακας Χατζηπέτρος ίσα που πρόλαβε να απλώσει το χέρι του και να διώξει την μπάλα κόρνερ.


Η Σύμη απάντησε στο 46’, με το άστοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ του πιεζόμενου Τσίκκη πάνω στην έξοδο του Μάτση, ενώ στο 66’, ξανά ο Τσίκκης κέρδισε την μπάλα από αντίπαλό του στα πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής, δημιούργησε με ωραία κίνηση το χώρο για το σουτ με ελεύθερο το οπτικό του πεδίο, ωστόσο δεν βρήκε στόχο.      
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαβασιλείου, με βοηθούς τους Αυγενικού Α. και Πλάτση. 

Οι συνθέσεις: 
Σύμη: Χατζηπέτρος Ε., Χατζηπέτρος Μ. (88’ Φαρμακίδης), Χατζηπέτρος Μ.Κ., Λεβεντέρης Α., Λιγκάνσι, Λεβεντέρης Π., Τσαουσέλλης, Τσίκκης, Στεφάνου (46’ Κατσιμπράκης), Καραγιάννης, Χότζα 
Νηρέας: Μάτσης Π., Ζούρδης  Φ., Καρίνος, Καβάζης, Κυριακάκης, Ζούρδης Μ., Στούρης (77’ Μοσκιού), Κουτρούλλης (56’ Χριστοδούλου), Μάτσης Α., Ραφτόπουλος, Σταυλάς (92’ Θωμαΐδης)