Με Χατζησάββα το «τρίποντο» για τον Δαμάγητο

Νίκη περισσότερο για το γόητρο αλλά και την κατάληψη μιας όσο γίνεται καλύτερης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του α’ ομίλου στη Β’ Κατηγορία πήρε χθες ο Δαμάγητος στο Θεολόγο όπου αντιμετώπισε την Τήλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής. 

Οι γηπεδούχοι με γκολ του Χατζησάββα στο 12’ με ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά προηγήθηκαν και όπως φάνηκε ήταν αυτό αρκετό για την εξασφάλιση του «τριπόντου». Στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν και ισορροπημένο από την άποψη κατοχής της μπάλας, οι δύο ομάδες έχασαν τις ευκαιρίες τους αλλά πέραν του γκολ του Δαμάγητου, η μπάλα δεν κατέληξε καμιά άλλη φορά στα δίχτυα είτε από τις εξαιρετικές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων είτε επειδή τα τελειώματα δεν ήταν ιδανικά και δεν βρήκαν στόχο. Παρόλα αυτά, στην επανάληψη, όταν και ο Δαμάγητος έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες, η Τήλος προσπάθησε να βγει μπροστά με κάποια αντεπίθεση και να σκοράρει έστω για την ισοπαλία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Βλάχος με βοηθούς τους Ροδίτη και Τσιβίτη.

Δαμάγητος: Αναγνώστου, Χριστόφ, Σαΐτης, Γρηγοριάδης Α., Κρητικός, Λενιού, Ζερβός, Μπαγιολάρι (90’ Ντελλάκης), Γρηγοριάδης Μ. (65’ Κυριαζάκος), Καβουκλής (85’ Καρπαθάκης), Χατζάββας (70’ Πασσάλης).
Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Φλέγκας, Σακελλάρης Κυρ. (80’ Αλιφέρης), Θεοδοσίου, Χριστοφής, Φυλακούρης (60’ Χαχάνης), Σακελλάρης Ηρ., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου.