Αποστολή για… «κομάντο»

«Πληγωμένη», ταυτόχρονα όμως και αποφασισμένη να μετατρέψει τις ατυχίες της σε κινητήριο δύναμη που θα τη βοηθήσει να κατακτήσει ένα σπουδαίο «διπλό», θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα η Ρόδος στο Λουτράκι για να αντιμετωπίσει αύριο την ομώνυμη ομάδα.

 Ο Τίμος Καβακάς δεν θα έχει στη διάθεσή του όχι μόνο τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλο, αλλά και τον Μιχάλη Αυγενικού, που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ δύο επιλογές λιγότερες μετράει για την επίθεση, λόγω της αποχώρησης του Μάρκο Παβίσεβιτς και της διακοπής της συνεργασίας με τον Μανώλη Ευγενικό.

Στα παραπάνω προβλήματα προστέθηκε και αυτό του τραυματισμού του Σκεύου Καμπούρη, ο οποίος υπέστη χθες κάκωση συνδέσμων.

 Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

Την «κρέμασε» με… στιλ
Ουδεμία έκπληξη προκάλεσε στους ανθρώπους της Ρόδου η είδηση για την ένταξη του Μάρκο Παβίσεβιτς και μάλιστα δια επίσημης ανακοίνωσης, στη Βόζντοβατς, ομάδα της Α’ Εθνικής κατηγορίας της Σερβίας (είναι 6η στη βαθμολογία).  

Τα «ελάφια» υποψιάστηκαν εξ αρχής πως η αναφορά του ποδοσφαιριστή σε οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο θα τον ανάγκαζε να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να μείνει για λίγες μέρες, ήταν προσχηματικό και στην πραγματικότητα «έκρυβε» πρόταση συλλόγου και απόφαση φυγής.

Οι άνθρωποι της Ρόδου είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Σέρβου επιθετικού, που ενώ, όπως λένε, είχε πληρωθεί στο ακέραιο στο πλαίσιο μίας συμφωνίας για έναν χρόνο, που για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής μπορεί να χαρακτηριστεί «ηγεμονική» και αναντίστοιχα μεγάλη προς τα όσα παρουσίασε εντός γηπέδου, «κρέμασε» απροειδοποίητα την ομάδα σε μία κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος, χωρίς καν να της αφήσει τα χρονικά περιθώρια να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Σε ομάδα της πατρίδας του πήγε ο Μάρκο Παβίσεβιτς
Σε ομάδα της πατρίδας του πήγε ο Μάρκο Παβίσεβιτς