Καθ’ όλα έτοιμος ο Ιάλυσος

Με ηρεμία και μοναδικό απόντα τον Φαβάλι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού, θα ολοκληρώσει ο Ιάλυσος, σήμερα το πρωί, την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ζευγολατιό.

Πέρα από την τακτική προσέγγιση του αυριανού αγώνα, ο προπονητής Σάκης Τερζής έδωσε μεγάλο βάρος στην πνευματική, καθώς αν έχουν να φοβούνται κάτι οι «τοξοβόλοι» κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας και στο απόλυτο βαθμολογικό μηδέν που συνεχίζει να υπενθυμίζει την αδυναμία του να σταθεί στην κατηγορία, είναι μόνο ο κίνδυνος να τον αντιμετωπίσουν αψήφιστα και αφ’ υψηλού.

Βάσει της κοινής λογικής, ο στοιχειωδώς σοβαρός Ιάλυσος δεν μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα χάσει βαθμούς από το Ζευγολατιό, κάνοντας μία καταστροφική «γκέλα».

Αποκλειστικά στο χέρι του είναι να «καθαρίσει» το αυριανό ματς, να μειώσει την απόσταση των έξι βαθμών που τον χωρίζει από την κορυφή, εκμεταλλευόμενος τυχόν απώλεια του Εθνικού στο ντέρμπι του με την Προοδευτική και να περιμένει, πιθανώς εντός της επόμενης εβδομάδας, την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της ένστασής του στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, από το οποίο περιμένει δύο βαθμούς. 

 Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το απόγευμα.