Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη ηλικιωμένου στον Αρχάγγελο

Σε τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε σήμερα το πρωί 75χρονος δικυκλιστής από οδηγό ι.χ. ο οποίος τον εγκατέλειψε και αναζητείται!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 6.30 το πρωί στην περιοχή «Άγιοι Θεόδωροι» στον Αρχάγγελο. Το ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος και επέβαινε σε αυτό και ένα ακόμη άτομο, προσέκρουσε το προπορευόμενο δίκυκλο μοτοποδήλατο του 75χρονου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ηλικιωμένος δικυκλιστής και να τραυματιστεί. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, τράπηκε σε φυγή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκαν από άλλους οδηγούς σε αλάνα κοντά στο Χαράκι όπου και προσπαθούσαν να αλλάξουν λάστιχο στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο τους. Ο 28χρονος και ο συνεπιβάτης του οχήματος του, μετά τον εντοπισμό τους από τους άλλους οδηγούς εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους και τράπηκαν σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου το οποίο έχει διακριβώσει τα στοιχεία του οδηγού, σε βάρος του οποίου και σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Σε ότι αφορά τον ηλικιωμένο δικυκλιστή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.