Συνάντηση με τον υπουργό Νίκο Παπά  θα έχει ο αντιδήμαρχος Ρόδου Δ. Τσίκκης

Συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκο Παπά, θα έχει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο αντιδήμαρχος νέων τεχνολογιών και ΚΕΠ του δήμου της Ρόδου κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την τεράστια ταλαιπωρία και την καθυστέρηση που είχαν χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι της Ρόδου σε ότι αφορά την χορήγηση του επιδόματος ανεργίας τους, ο αντιδήμαρχος κ. Τσίκκης μετά από  συνεννόηση με τον δήμαρχο Ρόδου, αναμένεται να μεταβεί σύντομα στην πρωτεύουσα, προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ως αρμόδιος αντιδήμαρχος στον υπουργό κ. Νίκο Παπά, έτσι ώστε να συμβάλει ο Δήμος της Ρόδου με την δομή των ΚΕΠ που διαθέτει σε χωριά και την πόλη της Ρόδου, για την ταχύτερη χορήγηση του επιδόματος των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Συνολικά ο Δήμος της Ρόδου διαθέτει 15 τέτοια παραρτήματα των ΚΕΠ, τα οποία θα μπορούν να διεκπεραιώσουν την διαδικασία παραλαβής των δικαιολογητικών αυτών και την άμεση προώθησή τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ οι οποίες στη συνέχεια θα μπορούν να εκδίδουν και να καταβάλλουν  πολύ πιο γρήγορα τα επιδόματα ανεργίας.

Μιλώντας χθες στη «Ρ» ο κος Τσίκκης χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο αυτό και σημείωσε ότι υπολογίζει στην άμεση στήριξη του αρμόδιου υπουργού και των τοπικών μας βουλευτών, έτσι ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» και να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός αυτός.