Διαγόρας: Είναι το φαβορί, ας το αποδείξει με στιλ!

Με την προσδοκία να δουν την αγαπημένη ομάδα τους να παίζει ωραίο και αντιπροσωπευτικό της δυναμικής της ποδόσφαιρο και φτάνει σε μία άνετη νίκη, όπως ακριβώς επιβάλλει η λογική και η βαθμολογική πραγματικότητα, θα πάνε σήμερα οι φίλοι του Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο.
Απέναντι στο «γηραιό» θα βρεθεί, στις 2:30 νωρίς το απόγευμα, ο προτελευταίος του 6ου ομίλου Πέλοπας Κιάτου, που ναι μεν δεν μπορεί να κάνει όνειρα παραμονής από τη βάση των μόλις έξι κερδισμένων βαθμών του, θέλει όμως να κλείσει τη χρονιά του με αξιοπρέπεια.

  Είναι προφανές, πως ο σοβαρός και πειθαρχημένος Διαγόρας δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κι αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο ζητούμενο για τον προπονητή Νίκο Παντέλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του απόλυτα προσηλωμένο και μακριά από κάθε σκέψη υποτίμησης του σημερινού αντιπάλου τους. Άλλωστε, πέρα από το κίνητρο της κατάκτησης των τριών βαθμών, που θα διατηρήσουν το Διαγόρα στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού, υπάρχει και ανάμνηση από τη «λευκή ισοπαλία» του αγώνα του πρώτου γύρου που κόστισε, με τους «κυανέρυθρους» να επιζητούν την άτυπη ρεβάνς.

 Ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιόνδη (άρχισε να προπονείται ελαφρά) και Λάμπρου, καθώς και τους τιμωρημένους Βελλίνη και Προβατίδη. Οι δεκαοκτώ που κάλεσε σήμερα στα αποδυτήρια είναι οι Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Μεντής, Μήτκας, Καρπαθάκης, Μπακάλης, Βελέτης, Πέεφ, Σερτζίνιο, Κιοσέογλου, Τσαγκάρης, Γεωργίου, Σουάνης, Αγγελιδάκης, καθώς και ο νεαρός Μάρτιν Ζέλεφ.

Το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου θα διευθύνει ο Βασίλης Στάμος από την Αθήνα, που θα έχει βοηθούς τους συντοπίτες του Μάριο Στάμο και Κωνσταντίνο Ματσούκα. Παρατηρητής τους θα είναι ο Πειραιώτης Γιάννης Χασάπης.