Με ελλείψεις στην άμυνα  σήμερα ο Κλεάνθης

Να περάσει ένα μεσημέρι  χωρίς απροσδόκητες και αχρείαστες «λαχτάρες» θέλει ο Κλεάνθης στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας. 

Η πρώτη σέντρα του αγώνα του  Παραδεισίου θα γίνει στις 13:30, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Ανδρέα Σταύρου, να μετράει δύο απώλειες στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.  Ο Ρεΐσης Μαΐλης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον τετρακέφαλο και κάνει θεραπείες, ώστε να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο Λάζαρος Θεοδοσιάδης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου για επαγγελματικούς λόγους. 

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Θωμάς Πατσιόπουλος, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Κώστα Καραγιάννη και Γιώργο Σαρρή. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Μιχάλης Ματσαμάς και παρατηρητή διαιτησίας ο Μανώλης Στέργου. 

Υπενθυμίζεται, πως ο Κλεάνθης βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, δέκα λιγότερους από τον πρωτοπόρο Φοίβο, ενώ οι 9 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα κατατάσσουν τη Δόξα στη 14η θέση, που ορίζει τη γραμμή του υποβιβασμού.  Αν θέλει να σωθεί, η ομάδα της Καρδάμαινας είναι υποχρεωμένη να καλύψει απόσταση τουλάχιστον οκτώ βαθμών.