Νίκησε, παίζοντας όσο χρειαζόταν

Κέφαλος

  Πέντε αγωνιστικές είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Ηρακλής Μαριτσών και το χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον ουραγό Νικαγόρα στην Κέφαλο του έδινε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει, αρκεί να αντιμετώπιζε τον εδώ και καιρό καταδικασμένο αντίπαλό του με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Εν τέλει, οι «ροπαλοφόροι» του Κώστα Πάττα δεν έκαναν το λάθος να υποτιμήσουν τον εδώ και καιρό καταδικασμένο αντίπαλό τους. Παρότι δεν εντυπωσίασαν, έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη με 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε στο 60’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λερογιάννη. Η «εσχάτη των ποινών» καταλογίστηκε για σπρώξιμο του Αμπελά από τον Διακογιάννη, ενώ η μπάλα στήθηκε στην «άσπρη βούλα» για λογαριασμό του Ηρακλή και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μετά από χέρι του Σκευοφύλακα, μόνο ο Παπακωνσταντής, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Διακοδημητρίου.

 Κατά τα άλλα, οι λιγοστοί φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα μέτριο και ανιαρό παιχνίδι, το οποίο λογικά έχει… ήδη ξεχαστεί.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τονίδης, με βοηθούς τους Αλέκο και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις:

 Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Φούσκας (66’ Μπίλλης Μ.), Ατσαλάκης, Κοκκαλάκης, Διακογιάννης, Παπαβασιλείου, Στρατής, Μπίλλης Ι., Ζερβός, Μπίλλης Χ. (46’ Γιάννου), Κρεμμύδας (46’ Σκευοφύλαξ)

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Λενιού (74’ Ζάζας), Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Ανδρεόπουλος, Βασιλώττος Ε. (58’ Βασιλώττος Χ.), Κούρος (90’ Αναγνώστου), Αμπελάς, Λερογιάννης (78’ Λολάκης)