Ευχές Ηρακλή- Παπαδημήτρη στον  Σπύρο Αγγελόπουλο

Τις ευχές της στον προπονητή Σπύρο Αγγελόπουλο  για γρήγορα περαστικά εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών:   

«Το Δ.Σ. , οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Ηρακλή Μαριτσών εύχονται στον Σπύρο Αγγελόπουλο να έχει ταχεία ανάρρωση και σύντομα ξανά κοντά μας. Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας και τις ευχές μας στην οικογένειά του. Ο Σπύρος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ρόδου, ελπίζουμε πως θα επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα».

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης έσπευσε να στείλει και ο επίτιμος πρόεδρος των «ροπαλοφόρων», Γιώργος Παπαδημήτρης: 
«Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι στον αγαπητό μου Σπύρο Αγγελόπουλο, προπονητή της χρυσής εποχής του Ηρακλή, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και ανεβήκαμε στην τότε Δ’ Εθνική, ό, τι καλύτερο για την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει κοντά μας δυνατός και σιδερένιος, γεμάτος υγεία!» 

Συλλυπητήρια τον Στέργο Φελεγκάκη 
Τον αγαπημένο θείο του Νικόλαο έχασε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Στέργος Φελεγκάκης. Η διοίκηση του συλλόγου, όπως και ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Παπαδημήτρης, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.