Ιάλυσος: Έκανε το αυτονόητο, συνεχίζει για τα «καυτά»

Ταλαιπωρημένα, ταυτόχρονα όμως και χαμογελαστά από το άνετο 0-3 της ομάδας στην έδρα του Ζευγολατιού, επέστρεψαν χθες το πρωί στη βάση τους τα μέλη της αποστολής του Ιάλυσου. 

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν το βράδυ της Κυριακής οδήγησαν στη ματαίωση  της προγραμματισμένης πτήσης, με τους «τοξοβόλους» να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας και να μπαίνουν στο αεροπλάνο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πάντως και παρά την κούραση, ο προπονητής τους Σάκης Τερζής δεν τους χαρίστηκε, καθώς τους κάλεσε στο Οικονομίδειο για προπόνηση. Όσοι έπαιξαν στο Ζευγολατιό έκαναν χαλάρωμα, οι υπόλοιποι δούλεψαν σε συνθήκες υψηλής έντασης, ενώ όλοι μαζί θα ξεκινήσουν, από αύριο Τετάρτη και μετά από μία μέρα κενής υποχρεώσεων, την προετοιμασία τους για το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. 

Ο Σάκης Τερζής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μη μετράει απώλειες, ενώ στη διάθεσή του επανέρχεται ο Φαβάλι, ο οποίος στο παιχνίδι με το Ζευγολατιό εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. 

 Σημειώνεται, πως οι φίλοι του Ιάλυσου έχουν ήδη αρχίσει να κινητοποιούνται ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό, καθώς θέλουν όχι μόνο να τη «σπρώξουν» προς την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και να της δώσουν δύναμη για το σούπερ ντέρμπι που ακολουθεί με τον Εθνικό στην Καλλιθέα.