Σεμινάρια υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ στη Ρόδο

Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ» θα υλοποιήσουν τον Μάρτιο 2018 το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η Δ.ΕΤ.Α.Π., η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
 
Το σεμινάριο σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.
 
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.
 
Η εκπαίδευση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει συνολικό κόστος 90€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30 €).
Ημερομηνίες για παρακολούθηση του σεμιναρίου στη Ρόδο είναι:
 
• Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Μαρτίου, 9:00 – 14:00
• Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Μαρτίου, 16:00-21:00
• Δευτέρα 26 & Τρίτη  27 Μαρτίου, 16:00-21:00
 
Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν, την αίτηση και την προκαταβολή 60€ έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00.
Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.
 
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων & προκαταβολής:
· Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Α’ όροφος), Ρόδος, τηλ: 2241044280, 2241044288 (ώρες: 9:00-3:00)
· ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615  (ώρες: 9:30-3:30)