Συνεχείς δραστηριότητες από τον ΑΟ Σταματίου

Για το τυπικό της υπόθεσης μαζί με την απαραίτητη τροποποίηση στο καλεντάρι  του 2018, στάλθηκε από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου προς έγκριση στον ΣΕΓΑΣ η προκήρυξη για την 1η Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων,  με διοργανωτή τον ΑΟ Σταματίου.

Η συνάντηση αυτή έχει ανακοινωθεί από την Ένωσή μας πως θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» με τους παρακάτω όρους:

Προσπάθειες
Οι προσπάθειες για όλα τα αγωνίσματα θα είναι 6.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε όσα αγωνίσματα επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες, έως τέσσερις (4) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Τρίτη 28/2/2018 στο technicaldirector.segasdod@gmail.com.  

Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες (12) μήνες,για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).

Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά  που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.