Έχει και τα καλά της η απραξία

Η επιστροφή δύο σημαντικών για την ομάδα ποδοσφαιριστών, καθώς και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έρχονται να αντισταθμίσουν την πιθανή ζημιά που προκαλεί στον Φοίβο το δεύτερο κενό επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων Σαββατοκύριακο που θα περάσει.  

Ο πρωτοπόρος επρόκειτο να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τη Δόξα Ψίνθου, κερδίζει στα χαρτιά ένα ματς στο οποίο ούτως ή άλλως θα ξεκινούσε από τη θέση του ακλόνητου φαβορί και ταυτόχρονα αναζητά τρόπους να παραμείνει «ζεστός» τόσο πνευματικά, όσο και αγωνιστικά. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι η διοργάνωση φιλικού αγώνα το Σάββατο, επιλογή που εξετάζεται από τον Σάββα Ορφανίδη και τους συνεργάτες του. 

Τι κάνει τον τεχνικό των Κρεμαστενών να μην ανησυχεί τόσο από τη διακοπή; Πρώτα πρώτα, είναι η επιστροφή του μέχρι πρότινος τραυματία Νίκου Ορφανίδη (είχε υποστεί τράβηγμα στη γάμπα), ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί σήμερα στις προπονήσεις και να αξιοποιήσει τις μέρες που ακολουθούν για να βρει το ρυθμό του. Συν τοις άλλοις, η ομάδα θα έχει πλέον στη διάθεσή της τον στρατευμένο μεσοεπιθετικό Μιχάλη Μόσχο, που πήρε μετάθεση στη Ρόδο.

Κατά τρίτο λόγο, ο Φοίβος υποδέχεται για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries την αδύναμη Δόξα Καρδάμαινας, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να επανέλθει ομαλά και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι- «φωτιά» που ακολουθεί με τον Κλεάνθη στο Παρδείσι.