Πλήρης και υποψιασμένος ο Απόλλων Καλυθιών

Αντίπαλο που, όπως έχει δείξει ουκ ολίγες φορές φέτος, είναι ικανός να «δαγκώσει» όταν βρει τον απέναντί του «μπόσικο», θα βρει μπροστά του το Σάββατο ο Απόλλων Καλυθιών.

 Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο συνιστά για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη μία αναμφίβολα δύσκολη και «πονηρή» αποστολή, την πρώτη από τις δύο (ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη) που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την περαιτέρω πορεία της σε σχέση τη συγκεκριμενοποίηση των στόχων της.

 Εκτός απροόπτου, οι Καλυθενοί θα ταξιδέψουν στην Κάρπαθο πλήρεις και έτοιμοι. Η προετοιμασία, η οποία «τρέχει» από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα ολοκληρωθεί με την αυριανή τελευταία προπόνηση, προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών δεν υπάρχουν και στον Απόλλωνα έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν σε μία αίσια έκβαση του αγώνα που τους περιμένει.  

Κόβει την πίτα του ο Απόλλων
Σήμερα στις 5:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Απόλλωνα Καλυθιών. Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του Απόλλωνα να δώσουν το παρών.