Στο All Star Game της Πάτρας ο Χαμαντί

Το καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο κι έπαιξε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική μας, το Σάββατο θα φορέσει την εορταστική εμφάνιση της ομάδας «Πέλοπας» με την οποία θα λάβει μέρος στο All Star Game ΕΚΟ που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

Ο λόγος για τον παίκτη του ΓΣ Δωδεκάνησος, Ατνάν Χαμαντί, ο οποίος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την ομάδα της Ρόδου στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο σύλλογος, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι «θα είναι ο εκπρόσωπος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο All Star Game, που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Ο νεαρός αθλητής της ομάδας μας θα συμμετέχει στον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Χαμαντί θα ταξιδέψει την προσεχή Παρασκευή για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου θα πάρει μέρος σε μία ακόμη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ».

Η Ομοσπονδία έκανε επίσης γνωστό πως «το ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του All Star Game. Από το 2007 και μετά, όποτε διεξήχθη η γιορτή του μπάσκετ ήμασταν εκεί. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος, καθώς το Σάββατο στις 16:00, οι ομάδες «Πέλοπας» και «Πελασγός» θα δώσουν άλλη μια σπουδαία παράσταση.

Η ΟΣΕΚΑ συμμετέχει ενεργά, ως διοργανωτής του διημέρου. Ο Γρηγόρης Κοντοδήμος, εκ Πατρών προερχόμενος, εκπροσώπησε την Ομοσπονδία στη συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή, ενώ αντιπροσωπεία μας – με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Καλούδη – θα είναι «παρούσα» σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις, φιλανθρωπικού (και όχι μόνο) χαρακτήρα, που θα πλαισιώσουν το… κυρίως πιάτο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση και τις δύο ομάδες απαρτίζουν οι:

Πελασγός: Γιάννης Ακουμιανάκης, Μανώλης Στυλιανακάκης, Γιώργος Μυρωνάκης, Έλντον Γκοτζαράι, Έριοντ Ράσσα, Νίκος Τσιντάρης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Παναγιώτης Φιλίππου, Παναγιώτης Σγαρδέλης, Δημήτρης Ντομγκιόνι, Διονύσης Χριστοδούλου, Γιώργος Μακρής.

Προπονητής: Δημήτρης Γαλάνης

Πέλοπας: Γιώργος Αδαμόπουλος, Γιάννης Χαλδαίος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Άγγελος Διμπιτούζης, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Σπύρος Κεφαλάς, Ρόλαντ Τατάνι, Δημήτρης Βάσσης, Περικλής Τσαπανίδης, Παναγιώτης Κότσαρης, Ατνάν Χαμαντί.

Προπονητής: Σεραφείμ Ζώτος

Φροντιστής: Χρήστος Φιλίππου».

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία
Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε την έναρξη του 21ου πανελλήνιου πρωταθλήματος, με τη Δωδεκάνησο ν’ αρχίζει τις υποχρεώσεις της από την Κρήτη, με πρώτο αντίπαλο τους Αετούς.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται στο Βενετόκλειο με εντατικούς ρυθμούς και υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της, Γιάννη Μαρουλλάκη.