Χαμόγελα και υποσχέσεις για δημιουργία παντού

Δεκάδες παιδιά των ακαδημιών της Ρόδου, οι γονείς τους, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και φίλαθλοι γέμισαν χθες αργά το απόγευμα στην αίθουσα του Ροδινιού, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος (με «ψυχή» της τον διευθυντή των ακαδημιών Μιχάλη Γιαννουκά και τον τεχνικό διευθυντή τους Βασίλη Σπέρτο) προκειμένου να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές για ένα 2018 γεμάτο υγεία, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΕΒΕΔ εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος που προστέθηκε στην παρέα λίγο αργότερα, το Δήμο Ρόδου ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς, την ΕΠΣΔ τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Χρυσόστομος Ψέλλας και Δήμος Λουιζίδης, το ΤΟΔ το μέλος του Μπάμπης Λάμπρου, τον ΣΔΠΔ ο πρόεδρός του Νίκος Χρυσανθής και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάκης Μιχαηλίδης, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό των βουλευτών Νεκτάριου Σαντορινιού και Δημήτρη Γάκη. Χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας.  

Λόγω της σχεδόν… αφωνίας του προέδρου των «ελαφιών», Αυγουστίνου Γιακάι, λόγω κρυολογήματος, το καλωσόρισμα ανέλαβε ο αντιπρόεδρος Νίκος Ορφανός, ο οποίος στον σύντομο λόγο του έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της διοίκησης την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών με την απόκτηση των δικών της εγκαταστάσεων, όπως και την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όπως τόνισε, ακόμα κι αν η προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν στεφθεί με επιτυχία, η διοίκηση θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή την επόμενη χρονιά.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Κάλλιστος Διακογεωργίου (ο λόγος του ήταν πύρινος και από καρδιάς για την αγαπημένη του ομάδα), Μίλτος Παγκάς, Χρυσόστομος Ψέλλας, Τάκης Μιχαηλίδης και Χαράλαμπος Κόκκινος, ενώ από το σύλλογο βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, δια το εκπροσώπων τους, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, η ΕΠΣΔ, ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος και η ΒΑΠ Κουγιός.

Επιπλέον, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Κακιάς Σκάλας, στον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα , στον προπονητή των ακαδημιών Αντώνη Οικονόμου, στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Άκη Καμπούρη και Γιώργο Κουμέντο (είναι γέννημα-θρέμμα των «ελαφιών»), στον παράγοντα του συλλόγου Παναγιώτη Ταρατίτα, καθώς και στους γονείς Κατερίνα Λιβάνιου, Μιχάλη Καγιά, Μαρία Παντίδου, Ελενέτα Κουρή, Δήμητρα Ανθίτσα και Στέργο Ζανέττο, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας, που έκλεισε τη βραδιά με το δικό του ωραίο χαιρετισμό.