Με Μήτρου και Ντούπη στην Καρδάμαινα

Μεθαύριο το απόγευμα αναχωρεί για την Κω η Κατταβιά όπου και θα δώσει έναν σημαντικό αγώνα το Σάββατο 14.45 στην Καρδάμαινα επί της τοπικής Δόξας,  θέλοντας να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Η νίκη με τη Δόξα Ψίνθου πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο σαββατοκύριακο, έδωσε περισσότερο ψυχολογική τόνωση ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να εντείνουν την προσπάθεια τους για την κατάληψη μιας όσο γίνεται καλύτερης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα.

Στη Ρόδο ωστόσο θα μείνει ο Γιάννης Κουμπιάδης εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί ακόμα στη μέση αλλά ο Μανώλης Φραντζής ξέρει πως στο ταξίδι αυτό θα έχει μαζί του τον Νεκτάριο Μήτρου μετά την απουσία για ενάμιση μήνα περίπου από τραυματισμό όπως και τον Μανώλη Ντούπη.

Ειδικά ο δεύτερος, από την αρχή της σεζόν δεν μπόρεσε να βοηθήσει, κι αυτός λόγω τραυματισμού, όμως στο δεύτερο γύρο πια θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Η αναμέτρηση πάντως μόνο εύκολη δεν είναι για την Κατταβιά, με τη Δόξα Καρδάμαινας να υπολογίζει πολλά στα εντός έδρας παιχνίδια για την κατάλληλη «συγκομιδή» στο μεγάλο φετινό αγώνα της προς την παραμονή.