«Σερβίς» στο σχολικό πρωτάθλημα!

Στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών διεξάγονται ήδη από την περασμένη Τρίτη τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ, με τη συμμετοχή συνολικά δεκαέξι ομάδων (εννέα κοριτσιών κι εφτά αγοριών).

Την πρώτη μέρα των αγώνων για τα αγόρια αναμετρήθηκαν το ΓΕΛ Κρεμαστής με το 3ο ΓΕΛ Ρόδου, το 1ο ΓΕΛ Ρόδου με το ΓΕΛ Αρχαγγέλου και το ΓΕΛ Ιαλυσού με το ΓΕΛ Αφάντου. Το 2ο ΓΕΛ Ρόδου πέρασε απευθείας στους αγώνες της δεύτερης μέρας οπότε και αναμετρήθηκε με το νικητή ΓΕΛ Ιαλυσού – ΓΕΛ Αφάντου ενώ το άλλο ζευγάρι προέκυψε από τους νικητές των υπόλοιπων δύο αναμετρήσεων της πρώτης μέρας.
Ο «τελικός» για τα λύκεια της Ρόδου είναι προγραμματισμένος στις 13 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 10.00’, πάντα στο γήπεδο των Καλυθιών.

Όσον αφορά στις ομάδες κοριτσιών, το πρώτο παιχνίδι έγινε χθες ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου και το ΓΕΛ Ιαλυσού (Α) ενώ σήμερα θα διεξαχθούν οι παρακάτω αναμετρήσεις: στις 09.30’ 1ο ΓΕΛ Ρόδου – Πυθαγόρας (Β), στις 10.30’ 3ο ΓΕΛ Ρόδου – ΓΕΛ Αρχαγγέλου (Γ) και στις 11.30’ ΓΕΛ Κρεμαστής – ΓΕΛ Αφάντου (Δ).

Ο νικητής Α θα παίξει αύριο στις 10.30’ με το νικητή Β και ο νικητής Γ με το νικητή Δ θα παίξουν στις 11.30’.
Το 4ο ΓΕΛ Ρόδου περνάει απευθείας στους αγώνες της προσεχούς Δευτέρας (09.30’) και περιμένει το νικητή του αγώνα Γ-Δ (Ε).  Στον «τελικό» της Τρίτης (13/2, 11.00’) θα παίξουν ο νικητής Α-Β και ο νικητής Ε.