Δυνατός… γρίφος για τον Ξύπα

Την Αθλέτικο στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή (15.00) ο Ευκλής, μια από τις δυνατές ομάδες στη Β’ Κατηγορία φέτος και πάντα μ’ ένα αναπτυξιακό πλάνο, αφού σε κάθε αγώνα στην αποστολή συμμετέχουν και παίκτες από το εφηβικό. Αυτή τη φορά πάντως, για την 14η αγωνιστική στο β’ όμιλο, ο Γιώργος Ξύπας θα πρέπει να λύσει έναν… γρίφο σχετικό με την κάλυψη του κενού πέντε παικτών απόντων.  

Οι Κώστας Λαθούρης και Γιώργος Σχοινάκης με θλάση και τράβηγμα στον τετρακέφαλο αντιστοίχως δεν θα έχουν παρουσία στην κυριακάτικη αναμέτρηση όπως και ο στρατευμένος Κώστας Σιαναβέλης.

Ο Τηλέμαχος Πάτας εξαιτίας του προβλήματος στη μέση εδώ και καιρό, θα ξεκουραστεί σ’ αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικούς λόγους, εννοείται πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του. Συνολικά δεκατέσσερις παίκτες από το ανδρικό τμήμα υπολογίζει ο Γιώργος Ξύπας για το συγκεκριμένο παιχνίδι συν τέσσερα παιδιά από το εφηβικό ώστε να συμπληρωθεί η δεκαοκτάδα.