Ένα Οικονομίδειο  σύμμαχος και οδηγός

Το ρεπό της Τρίτης ξεκούρασε το σώμα και το μυαλό, το οποίο από χθες έχει μία και μοναδική λέξη να το απασχολεί. «Ιωνικός». Την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το απόγευμα ο Ιάλυσος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του Οικονομίδειου με στόχο να… πληγώσει για να μην πληγωθεί , στην προσπάθειά του να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου και να πάει τη 16η αγωνιστική στην Καλλιθέα, ώστε να παίξει τα «ρέστα» του με τον Εθνικό, βάζοντας «φωτιά» στη βαθμολογία. 

Οι «τοξοβόλοι» υποδέχονται μία ομάδα που ταλαιπωρεί τη βαριά και ιστορική φανέλα της στη ζώνη του υποβιβασμού και ως εκ τούτου, δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει με «λύσσα» πρωτίστως για να μη χάσει.

 Ο προπονητής Σάκης Τερζής και οι ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτα υποψιασμένοι για τις «παγίδες» που κρύβει το ματς της Κυριακής, προετοιμάζουν το τακτική πλάνο τους σε συνθήκες αγωνιστικής πληρότητας και ταυτόχρονα καλούν τον κόσμο της ομάδας να τους στηρίξει με την παρουσία και τη φωνή του. Η δε έκκλησή τους αναμένεται να πιάσει τόπο, καθώς οι φίλοι του Ιάλυσου έχουν ήδη αρχίσει να κινητοποιούνται, δίνοντας με τον τρόπο τους την υπόσχεση για ένα Οικονομίδειο- πολύτιμο και καθοριστικό σύμμαχο.