Στο γήπεδο και το Σαββατοκύριακο

Με τον Μπράντον Γιανγκ να βρίσκεται πλέον στη Ρόδο και να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Κολοσσού H Hotels, οι «θαλασσί» προετοιμάζονται για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Κόροιβο, με στόχο την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και τη ρεβάνς για την άδικη ήττα στον α’ γύρο. 

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ έχει το πλεονέκτημα της προηγούμενης εμπειρίας του από το ελληνικό πρωτάθλημα (με τη φανέλα του Λαυρίου) κι έτσι ο χρόνος προσαρμογής αυτομάτως γίνεται λιγότερος σε σχέση με τον Ντάστιν Γουέαρ που μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να πιάσει μία σταθερή απόδοση. Ο Γιανγκ, βέβαια, χρειάζεται να συνηθίσει τον τρόπο δουλειάς στον Κολοσσό H Hotels και το στυλ παιχνιδιού που αρέσει στον Άρη Λυκογιάννη. 

Το γεγονός ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δράση λόγω All Star Game δίνει ένα έξτρα χρονικό περιθώριο στον Γιανγκ όπως και το ότι οι «θαλασσί» αναμένεται να κάνουν διπλές προπονήσεις μέσα στο διήμερο αυτό, για να ενσωματώσουν καλύτερα τον καινούριο παίκτη. 

Φυσικά, απόντες για δύο μέρες θα είναι οι Σωτήρης Μπιλλής και Γιώργος Τσαλμπούρης που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο All Star Game της Πάτρας.