Πρωτιά για την Παπαδοπούλου στο Ηράκλειο

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την Βικτώρια Παπαδοπούλου. Πήρε μέρος στο 1ο Εθνικό πρωτάθλημα τένις 2018, Ε2 για αγόρια και κορίτσια 12, 14 και 16 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, την προηγούμενη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, από  το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., την Ζ’ Ένωση Τένις, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΗ.

Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν 217 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα, αρκετά μεγαλος αριθμός, καθώς οι εγκαταστάσεις έχουν το πλεονέκτημα να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, τα ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής, γεγονός που όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τους αγώνες αυτούς.

Η Ρόδια αθλήτρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και φέτος στην κατηγορία των 14 ετών δείχνει αρκετά ικανή να πρωταγωνιστήσει σε εθνικό επίπεδο.

Επικρατώντας των Κεφάλα από το Μαραθώνα, Πετροπούλου από Αττικό Ήλιο και Μοσχοβάκη από Βουλιαγμένη, έφθασε στον τελικό να αντιμετωπίσει την Κασσή από το Κολλέγιο Ντερή της Αθήνας.

Μετά από δυο σετ στον τελικό, η Βικτώρια επικράτησε άνετα της αντιπάλου της με σκορ 6-0, 6-1.
Η οικογένεια Παπαδοπούλου ευχαριστεί τον προπονητή της Βικτώριας κύριο Μπότση Μιχαήλ.